AMANLOVELY,

DE WEDDINGPLANNER VAN NU!

Mijn naam is Amanda Linssen-Blom en ik woon in Den Haag samen met mijn man, kinderen en hond. Na het behalen van mijn diploma als Professioneel Weddingplanner International, bij de Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland, heb ik in 2013 het bedrijf Amanlovely opgericht als Wedding- & Eventplanner International. Weddingplanner kunnen zijn is een droombaan die voor mij is uitgekomen.


“De enige manier om geweldig werk te doen is door te houden van wat je doet.”

– Steve Jobs (Oprichter van Apple)


Jullie hebben besloten om te gaan trouwen en ineens realiseren jullie dat daar meer bij komt kijken dan gedacht. Waar moet je beginnen? Inderdaad, bij een Weddingplanner! Hoe fijn is het als je de organisatie van deze mooiste gebeurtenis uit handen kunt geven aan iemand die van begin tot eind alles voor u regelt en zorgt dat u een onvergetelijke mooiste dag zal hebben waar je vanaf het begin tot het einde van heeft kunnen genieten?!

Al op jonge leeftijd had ik de drive om veel verschillende dingen te doen. Dat heeft mij een enorme brede interesse opgeleverd en dat werd gedreven door groei en ontwikkeling. Ik ben ambitieus waardoor ik mijzelf graag ontwikkel met aanvullende cursussen en ik werk met veel passie en creativiteit aan jullie dromen om de mooiste dag te creëren. Leren en anderen helpen dat is wat mij drijft.

Van organisator tot motivator. Waar grenzen zijn is mijn flexibiliteit het grootst. Samen met mijn creativiteit leidt dat tot passende oplossingen. Dat past bij mij. Mensen echt leren kennen en verbinding maken. En hen helpen hun dromen te realiseren dat geeft mij energie. En daarom heb ik er dan ook mijn werk van gemaakt.

‘Amanlovely streeft naar perfectie, schoonheid en resultaat.’

Als gediplomeerde Weddingplanner bied ik u graag mijn kennis en advies aan om van jullie huwelijksdag de mooiste dag van uw leven te maken. Heeft u weinig tijd en zou u meer willen genieten samen? Met hulp van Amanlovely is uw trouwdag in vertrouwde handen! Vol passie ga ik samen met u in gesprek om uw dromen te verwezenlijken en om aan al uw wensen te voldoen. Een eenvoudige lokale bruiloft, een chique bruiloft in een kasteel, een gezellige bruiloft op het strand, of heeft u speciale wensen? Amanlovely staat dag en nacht voor u klaar en maakt het onmogelijke mogelijk!

"€œPlezier in je baan zorgt voor perfectie in je werk." - Aristoteles (Griekse filosoof)

De Weddingplanner van Nu! werkt mee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, afgekort MVO en biedt daarom ook advies op afstand! Ik werk zo veel als mogelijk digitaal (papierloos) en gebruik FaceTime & Skype om de gesprekken zo persoonlijk mogelijk te houden. Hierdoor kan Amanlovely de bereikbaarheid vergroten, kosten verlagen en flexibele werktijden hanteren. En prettig voor u! Contact opnemen? U kunt mij op verschillende manieren bereiken:

Bellen, Sms’en, WhatsApp en via mijn e-mailadres welkom@amanlovely.nl